Algemene voorwaarden Sterk met Letters

Algemeen 
De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestellingen en overeenkomsten tussen Sterk met Letters en de afnemer. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Sterk met Letters met Kamer van Koophandel nummer 7347129.

Prijzen 
Genoemde prijzen zijn in euro’s vermeld exclusief verzendkosten. 
Alle prijzen zijn per stuk tenzij anders vermeld. Prijswijzingen kunnen voorkomen. U vindt de meest actuele prijzen altijd op www.sterkmetletters.nl. Voor de gevolgen van druk-, type- en gebruiksfouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. 


Betaling 
Nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u per e-mail een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten. De betaling dient vooraf plaats te vinden. Hierop is een uitzondering mogelijk wanneer u de bestelling af komt halen.

Er kan op de volgende manieren betaald worden: 

 • iDeal 
 • Overschrijving via de bank/giro op IBAN rekeningnummer: NL84RABO0349267413. t.n.v. Sterk met Letters o.v.v. bestelnummer en uw naam. Betalingen per iDeal lopen via Mollie.
 • Bij afhalen van uw bestelling kunt u ter plaatse uw betaling voldoen met een PIN betaling. (Uitgezonderd producten op maat)

Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verzendklaar gemaakt. Bestellingen worden binnen 2 werkdagen aangeboden bij PostNL. Voor producten op maat houden we contact totdat de bestelling uitgaat. Dit is binnen 2 werkdagen na uw akkoord op het concept. Verzending van een digitaal bestand is kosteloos.

Verzendkosten 
De verzendkosten zijn onderverdeeld in 3 klassen. De klasse is afhankelijk van omvang en gewicht van het gekozen product. Het verzendtarief wordt duidelijk vermeld in de winkelmand bij het afrekenen. Wanneer er meerdere aankopen tegelijk worden gedaan, wordt automatisch gekozen voor de hoogste verzendklasse van de gekozen producten. De volgende tarieven worden gebruikt:

 • POST NL pakket  EUR 6.95
 • Brievenbuspakket EUR 4.00
 • Briefpost EUR 1.95

Voorraad 
Alle producten zijn doorgaans uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet voorradig is. In dat geval ontvangt u daarover zo spoedig mogelijk bericht en houdt Sterk met Letters uw bestelling aan. Indien nalevering uiteindelijk niet meer mogelijk is, krijgt u ook bericht en komt uw bestelling te vervallen.

Afbeeldingen en specificaties
Sterk met Letters streeft ernaar, via beelden en teksten, een zo reëel mogelijk beeld te geven van de aangeboden producten. Alle afbeeldingen; foto’s, tekeningen etc.; o.a. gegevens betreffende gewichten, afmetingen, kleuren, afbeeldingen van etiketten, etc. op de internetsite van Sterk met Letters gelden slechts bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.


Zichttermijn 
Voor al uw aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen, tenzij artikelen speciaal voor u op maat zijn gemaakt. In deze periode kunt u uw bestelling ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking retour sturen. Indien u besluit de bestelling retour te sturen, zijn de kosten voor het versturen voor eigen rekening. U dient het artikel eerst als retour aan te melden via info@sterkmetletters.nl. Wij zullen de retourzending bevestigen, waarna u het artikel kunt terugsturen met bijvoeging van een speciaal retourformulier. Sterk met Letters behoudt zich het recht voor om in geval van door u veroorzaakte schade aan geretourneerde artikelen kosten in rekening te brengen. Na goedkeuring van je retourzending storten wij het bedrag terug op uw rekening.

Teksten op maat
Sterk met Letters schrijft teksten op maat in uw opdracht en in overleg met u. We starten met de verwerking na ontvangst van uw opdracht en betaling. U ontvangt voor de tekst altijd een concept. Pas na uw goedkeuring wordt het product definitief verwerkt. Deze producten kunnen uiteraard niet retour. Onze teksten zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet zonder toestemming gebruikt worden. De teksten mogen alleen gebruikt worden voor de doeleinden waarvoor ze gemaakt zijn. Delen op Social Media mag alleen met duidelijke bronvermelding en link naar onze website www.sterkmetletters.nl.

Garantie 
Een deel van de producten van Sterk met Letters worden door ons persoonlijk ontworpen en gemaakt. De kaarten, flessenpost en cadeaupakketjes zijn handgemaakt en daardoor nooit gelijk aan een ander artikel. Wij garanderen dat elk artikel voldoet aan normale eisen van deugdelijkheid. Eventuele gebreken die bij normaal gebruik optreden in of aan artikelen herstellen wij kosteloos. Als een klacht gegrond is, komen de verzendkosten voor onze rekening. Sterk met Letters stelt vast of de garantie van toepassing is en bepaalt de wijze van repareren en/of verzenden. Wij hanteren een reparatietermijn van gemiddeld twee weken. Als u het te repareren of te vervangen artikel verzendt, moet het van een verpakking zijn voorzien waarbij schade niet mogelijk is. 

Op de garantie kan geen aanspraak gemaakt worden als het defect of de slijtage kennelijk het gevolg is van nalatig onderhoud, of als deze slijtage als normaal kan worden beschouwd. Schoonmaken en gebruiksfouten vallen buiten de garantie. 

Ook in de volgende gevallen kunt u geen aanspraak maken op de garantie: 

 • Als er veranderingen in of aan het artikel zijn aangebracht (al dan niet ter reparatie) door derden. 
 • Bij oververhitting door centrale of andere verwarming. 
 • Bij blootstelling aan vochtigheid, extreme warmte, koude of droogte. 
 • Bij beschadiging door opzet of grove onachtzaamheid. 
 • Bij invloeden van buitenaf (zoals blikseminslag, stroomuitval, natuurrampen etc). 
 • Als u Sterk met Letters niet tijdig plaats, gelegenheid of tijd geeft voor onderzoek en herstel van het gebrek. 
 • Als u in gebreke blijft en niet aan uw verplichtingen voldoet. 

Workshop
Sterk met Letters verzorgt workshops voor volwassenen en kinderen. De workshops zijn recreatief en creatief van aard. In onze webshop vindt u een volledige omschrijving, datum, tijd, locatie en bijzonderheden per workshop. Bij alle workshops zijn inbegrepen: alle materialen passend bij de workshop zoals omschreven, uitleg, 2 consumpties en het eindproduct. Bij aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail die de inschrijving definitief maakt. Betaling doet u online met iDeal of met een bankoverschrijving. Annuleren is tot 48 uur voor aanvang van de workshop kosteloos. Daarna kunnen kosten in rekening worden gebracht, uiterlijk tot de hoogte van originele deelnameprijs. Het aantal deelnemers per workshop is beperkt. Wanneer een workshop vol zit is inschrijving niet mogelijk. Wel kunnen we u plaatsen op de reservelijst. Sterk met Letters behoudt zich het recht voor om de workshop te annuleren, bijvoorbeeld bij te weinig deelnemers. U ontvangt hierover uiterlijk 48 uur voor aanvang van de workshop bericht. U kunt dan kiezen voor teruggave van het betaalde bedrag of verschuiving van de datum.

Gegevensbeheer
Indien u een bestelling plaatst bij Sterk met Letters, dan worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand van Sterk met Letters. Sterk met Letters houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties en zal uw gegevens niet verstrekken aan derden. Zie onze Privacy Policy.

Sterk met Letters maakt in sommige gevallen gebruik van een mailinglijst. Elke mailing bevat instructies om uzelf van deze lijst te verwijderen.

Niets van deze site mag door derden zonder toestemming van Sterk met Letters gebruikt worden. Alle rechten zijn voorbehouden aan: 

Sterk met Letters
BTW nummer: NL001674446B76
KvK-inschrijfnummer:73471291

Bankrekeningnummer NL84RABO 0349 2674 13

Sterk met Letters behoudt zich het recht voor om de voorwaarden te wijzigen. Vragen over onze algemene voorwaarden? Neem dan contact met ons op via info@sterkmetletters.nl