Kaartjes, waxinelichtjes met tekst, sinterklaasgedichtjes, labels, mini typemachines, washi-tape, klembordjes en nog veel meer!

Zoveel leuks heb ik in huis, allerlei dingen zodat jij een uniek cadeautje kan geven.

Zo nu en dan sta ik op een beurs of een braderie. Heerlijk om te doen, maar ik heb altijd het gevoel dat ik niet alles kan laten zien.

Nu is het dé tijd van het jaar voor cadeautjes en gedichtjes. Daarom heb ik in november en december een aantal open dagen georganiseerd. Kom rustig rondkijken bij mij thuis, ontdek de mogelijkheden en kijk zelf hoe alles met zorg gemaakt en ingepakt wordt.

 

Jij, of je kind kan deelnemen aan een mini-workshop. Even kort ervaren hoe dat gaat. Als je hieraan deelneemt ontvang je een kortingsbon op de echte workshop.

Alles ook nog voor een heel zacht prijsje. Een kaart in klembord kost bijvoorbeeld EUR 4.50, een waxinelichtje met tekst EUR 1,00 en een mini-workshopje EUR 3,00. En er is nog veel meer te ontdekken.

In mijn agenda vind je alle data en tijdstippen. Wanneer je toch liever een andere keer wil komen bel me dan gerust voor een afspraak. Dat doe ik vaker, geen probleem dus!

Ingang achterom, via de Julius Röntgenstraat nummer 9!

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *