Unieke workshop! Eerst leer je omgaan met een vintage typemachine. Hoe hard moet je hameren op die toetsen, hoe stel je een kantlijn in? Wanneer hoor je het belletje? Is het handig om een kopje koffie naast de wagen te zetten? Hoe maak je een uitroepteken met deze machine? Op je kladblaadje kun je flink tekeer gaan, zodat je precies weet hoe jouw machine werkt.

Daarna ga je aan de slag met een gedichtje of een kort stukje tekst. Ik help je op weg zodat jij de juiste woorden kan vinden. Als je eenmaal een leuke tekst hebt, kun je het overtypen op een mooi gebloemd papiertje (handgeschept). Liever een strak blanco kaartje? Dat kan ook!

 

  • Deelname bedraagt EUR 15,00 inclusief een hip klembordje met klem, een kopje koffie of thee en een avond vol gezelligheid
  • Je gedichtje kan voor iedere gelegenheid gemaakt worden
  • Kleine groepjes, maximaal 6 personen.

 

 

Inschrijven is simpel, dat doe je met onderstaand formuliertje.

 

 

 

Categorieën: Workshops

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *