Met een vintage typemachine maak ik op locatie gedichtjes op maat. Jouw klant kan gewoon bij mij aanschuiven en ter plaatse iets laten maken. 

De reacties zijn hartverwarmend, het maakt mensen gelukkig. Niet alleen met Sinterklaas of kerst, dit kan het hele jaar door. Denk aan Valentijn, Moederdag, jubileum van de zaak, feestelijkheden van een winkelcentrum of voor een bruiloft. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Het is bijzonder om te zien hoe makkelijk mensen mij in vertrouwen nemen en een persoonlijk verhaal vertellen. De energie die daar ontstaat is uniek. Zelf ben ik telkens verbaasd over wat er gebeurt. Het gedichtje is er binnen no-time en altijd in de roos. Traantjes van geluk zijn er regelmatig! 

Een leuke recensie van een winkelier kun je hier ook lezen! Een paar vaste adressen voor mij zijn Winkelcentrum De Els in Waalwijk (in december) en Kofje & Tee in Drunen ( paar keer per jaar). In mijn agenda kun je zien wanneer je me hier weer kan vinden. 

 
 

Werkwijze

Wanneer je contact opneemt dan bespreken we de mogelijkheden en plannen we een datum in!

App of bel me op 06 14895468

E-mail: info@sterkmetletters.nl


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *